csrf
Zundertvoorelkaar logo
Zundertvoorelkaar

Gezellig gezelschap / verhaal kwijt

Miranda (76) uit Rijsbergen zoekt een maatje waar gezelligheid voorop staat. Samen een kopje koffie drinken, kletsen, een wandeling maken, ergens naartoe etc. het maakt haar niets uit! Ze wordt geopereerd en kan daarna juist het gezelschap extra goed gebruiken. Miranda is een sociale vrouw die graag in gesprek is. Ze denkt graag mee over de invulling. Miranda is zoals ze zelf zegt een gemakkelijk persoon. Daarnaast vindt Miranda het ook fijn om met iemand haar verhaal te kunnen delen. Ben jij de persoon die met Miranda eropuit wil gaan? of een gezellig praatje wil houden? Jullie bespreken samen wat de wensen zijn, zodat het voor allebei leuk is! Wanneer en hoe vaak? Alles is goed en in overleg te bespreken. Wekelijks of per 2 weken of maandelijks? Of juist in contact via telefoon om af te stemmen wat uitkomt of juist met goed weer? Voor Miranda is alles prima!

Lees meer

structureel

Rijsbergen

Maatje, buddy & gezelschap

Beschrijving

Miranda (76) uit Rijsbergen zoekt een maatje waar gezelligheid voorop staat.
Samen een kopje koffie drinken, kletsen, een wandeling maken, ergens naartoe etc. het maakt haar niets uit! Ze wordt geopereerd en kan daarna juist het gezelschap extra goed gebruiken. Miranda is een sociale vrouw die graag in gesprek is.
Ze denkt graag mee over de invulling. Miranda is zoals ze zelf zegt een gemakkelijk persoon.
Daarnaast vindt Miranda het ook fijn om met iemand haar verhaal te kunnen delen.

Ben jij de persoon die met Miranda eropuit wil gaan? of een gezellig praatje wil houden? Jullie bespreken samen wat de wensen zijn, zodat het voor allebei leuk is!

Wanneer en hoe vaak? Alles is goed en in overleg te bespreken.
Wekelijks of per 2 weken of maandelijks? Of juist in contact via telefoon om af te stemmen wat uitkomt of juist met goed weer? Voor Miranda is alles prima!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 3 uur

Locatie

Rijsbergen

Impact

Impactgebied

Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Surplus Welzijn Zundert

Zundert

Heb je even Buurt tijd?

Surplus Welzijn Zundert

Henk, bijna 93 jaar oud uit Zundert zou het leuk vinden om eens met iemand te buurten.  Die het leuk vind om eens langs te komen (hoe vaak en wanneer allemaal in overleg of afspreken) en het te hebben over het actuele nieuws, over vroeger of bijvoorbeeld over bepaalde sporten of welk onderwerp dan ook. Of met goed weer samen een rondje buiten wandelen.  Henk heeft een brede interesse, heeft een makkelijk praatje en weet hoe hij een gesprek moet voeren.  Hij leest elke dag de krant, kijkt het nieuws en volgt sport en probeert elke dag een rondje te wandelen. Vroegere hobby van eigen groente en fruit kweken, het buitenleven en dieren is er. Henk is nog erg fit, pienter, en zeer goed van geest.  Wel gebruikt hij de rollator buiten voor de extra power! ben jij het maatje voor Henk?

Structureel
Zundert

Goede vriendschap

Surplus Welzijn Zundert

'Ik zoek een goede vriendschap, iemand die ook wil genieten van het leven!' Gerard (78 jaar) zou het fijn vinden om met iemand een goede vriendschap op te bouwen. Iemand die houdt van een goed gesprek, kopje koffie/thee wil drinken, samen er op uit, zolang het maar gezellig is. Voor Gerard is het 'zijn' al goed. Gerard is sociaal, eerlijk en in voor een praatje. Hij staat altijd voor een ander klaar en is bereid om je te helpen. In de zomerperiode genieten van het buitenweer op een terras met een lekker verkoelend drankje doet Gerard ook altijd goed. Gerard kijkt en volgt graag sport. Hij heeft kennis en ervaring in groot transport en hard werken met de handen. Ben jij ook op zoek naar een vriendschap? Om met iemand samen op te trekken als vrienden? Dan ben jij mogelijk de match voor Gerard!

Structureel
Zundert

Kortdurende klusjes

Surplus Welzijn Zundert

Mevrouw Bosch* (84) uit Zundert probeert zoveel mogelijk nog zelf(standig) ondanks haar gezondheid en fysieke gesteldheid. Helaas geldt dat niet alles zelf nog gedaan kan worden, maar met een (eenmalige) helpende hand en sommige dingen samen op te pakken, lukt dat wel. Het gaat puur om praktische hulpvragen van mevrouw, voor haar hoeft het geen sociale gelegenheid te zijn. Er zijn meerdere klussen, maar mevrouw staat er voor open dat de klussen ook opgedeeld kunnen worden en uitgevoerd door meerdere personen. Ook al kies je voor 1 klus of taak, daarmee maak je mevrouw al blij! 1. Boodschappen doen (samen). Denk hierbij aan het halen van een karretje of mandje en het duwen hiervan. Mevrouw weet zelf welke boodschappen zij nodig heeft. Dit zijn vaak kleine boodschapjes. 2. Benzine tanken in België (samen). Denk hierbij aan het plaatsen van de slang. Jullie kunnen eventueel samen rijden in haar auto; zo kan zij daarna zelf betalen. 3. Vuilniszakken naar depot brengen in de buurt van haar woning. Ze kan zelf de volle vuilniszakken niet meer dragen. Dit kan eenmalig / structureel op een afgesproken moment. Of als je in de buurt woont dat je die van haar mee kan en wil nemen. 4. glas wegbrengen. 5. eenmalig klusje in huis wanneer ze iets heeft; denk aan lamp vervangen, iets afhalen van een hogere plank. Een optie is dat zij bepaalde klusjes kan opsparen als dat beter uitkomt. Spreekt één of meerdere klusjes jou aan? Dit kan eenmalig zijn, structureel of eens in de zoveel tijd. Klusjes verdelen kan zeker ook. Wanneer? Dat maakt voor mevrouw niet uit. Dit kan in overleg. Tijd? Gezien mevrouw de tijd nodig heeft om zich klaar te maken in de ochtend, komt vroeg in de ochtend niet goed uit, maar verder kan alles in overleg. Einde van de ochtend, middag of avond. *fictieve naam

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen
Zundert

Rondje met de hond

Surplus Welzijn Zundert

Laat jij de hond van mevrouw uit? In het dorp Rijsbergen woont mevrouw Van den Ven*. Zij zoekt voor specifieke momenten iemand die haar kan helpen met het uitlaten van de hond. Die specifieke momenten zijn alleen kort nadat zij chemo heeft gehad. Zij is op die momenten zo uitgeput dat zij niet in staat is om haar hond uit te laten. Dit gaat maar over een paar dagen en dan gaat het wel weer. De hond is een kruising van een poedel en een Cairnterriër. Het is een lieve hond. Wie houdt er van honden en vindt het niet erg om een rondje te lopen met de hond van mevrouw Van de Ven? Dit kan ook met meerdere mensen. Je kan het ook afwisselen. Zorg jij dat de hond even zijn rondje kan maken? Neem dan contact met ons op! Wanneer en hoe vaak? in overleg met mevrouw. *fictieve naam. Echte naam is bij ons bekend.

Eenmalig
Jongeren
Zundert

Weekend tijd?

Surplus Welzijn Zundert

Lola (97 jaar) uit Zundert, een echte Zundertse, woont in het centrum van Zundert in een leuk appartement. Ze zoekt een fijn iemand die met haar een spelletje wil doen, een (kleine) wandeling wil maken (met rollator) of een praatje wil houden. Voorheen was mevrouw actief betrokken bij activiteiten zoals kaarten, maar door haar leeftijd lukt het haar niet meer. Het is te druk en te veel. Om dat lege gevoel en de lange dagen van het weekend te doorbreken zou ze het fijn vinden als iemand op een vrijdag, zaterdag of zondag kan langskomen. Dag, tijden en frequentie ( hoe vaak ) maakt helemaal niet uit, alles is in overleg mogelijk. Wat bij jou uitkomt! Dat telt! Ben jij het maatje voor Lola?

Structureel
Zundert

Kilometer vreter!

Surplus Welzijn Zundert

Word jij onze nieuwe chauffeur? Als chauffeur op de BoodschappenPlusBus rijdt u de klanten vanaf het huisadres naar wisselende bestemmingen in Zundert en wijde omgeving en brengt hen daarna weer thuis. U vervoert de klanten bijvoorbeeld voor een middagje winkelen, een bezoekje aan een museum of u brengt de klant naar een bank of postkantoor. U bent niet alleen chauffeur, ook begeleiding is een onderdeel van de functie. Denk bijvoorbeeld aan een rit naar de supermarkt waarbij u ook mee de winkel ingaat. Als chauffeur heeft u met diverse mensen contact en een afwisselende dag invulling. Chauffeurs noemen dat samen met de waardering van de klanten de fijnste aspecten van het werk. In de bus is plaats voor maximaal 7 klanten en een begeleider. De chauffeur beschikt over een geldig B-rijbewijs en over ruime rijervaring. U bent stressbestendig, hebt een goed concentratievermogen en een goede gezondheid. U beschikt over een redelijke conditie en bent in staat rolstoelen en rollators stevig te verankeren of vast te zetten in de bus. Daarnaast is het belangrijk dat u geduldig en sociaal bent, zowel ten opzichte van de klanten als in het verkeer. Wanneer: Dinsdag van 08.30 tot 17.00 of alleen een dagdeel mag ook.

Structureel
Zundert

Is Nederlands jou goedste vak (Taalmaatje)

Surplus Welzijn Zundert

Het project taalmaatjes geeft taalondersteuning aan mensen die de Nederlandse taal onvoldoende beheersen. Hiermee vergroot je de zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de deelnemers, zodat zij gemakkelijker hun weg vinden in de samenleving. De activiteiten van een vrijwilliger taalmaatjes zijn heel divers zoals: • woordenschat vergroten en spreekvaardigheid verbeteren • samen gesprekken oefenen, zoals bellen naar de tandarts om een afspraak te maken • leesvaardigheid verbeteren • ondersteunen bij huiswerk/examen als de deelnemer een cursus Nederlands volgt • samen een activiteit ondernemen, zoals boodschappen doen in een supermarkt of naar de bibliotheek Als taalmaatje kun jij het verschil maken in iemands leven. Met een paar uur vrijwilligerswerk per week of per maand (dit bepaal jij zelf) geef je iemand de kans om zijn of haar Nederlandse taal te verbeteren in de praktijk. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Help dan mee!

Structureel
Jongeren
Zundert

ANWB AutoMaatje

Surplus Welzijn Zundert

ANWB AutoMaatje is een uitkomst voor inwoners van de gemeente Zundert die minder mobiel zijn en geen redelijk vervoersalternatief hebben. Het werkt heel eenvoudig. Als chauffeur rijd je minder mobiele mensen naar de plaats van bestemming in je eigen auto. Het kunnen korte ritten zijn binnen gemeente Zundert zoals naar de kapper, het ziekenhuis of de markt. Het kunnen ook langere ritten zijn buiten gemeente Zundert. De vrijwilligers doen dit tegen een geringe onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer. Als chauffeur kun je zelf bepalen op welke dagdelen je zou willen rijden en je kunt bij elke rit bepalen of het jou uitkomt. Het zijn veelal ouderen die erg blij zijn met AutoMaatje. Door een ritje wat gereden wordt door de chauffeur kunnen zij weer zelfstandig deelnemen in de maatschappij en meer uit huis komen. Als chauffeur maak je voor hen echt het verschil! JIJ… • Hebt een geldig rijbewijs (B) • Bent in het bezit van een auto • Kunt een VOG overleggen met Heb je vragen en/of interesse neem dan contact op met Jessica van Surplus.

Structureel
Jongeren
Zundert

Groene vingers gezocht

Surplus Welzijn Zundert

Houd jij van tuinieren? Help je graag een ander? Dan zijn wij op zoek naar jouw groene vingers en hulp! Voor sommige mensen lukt het niet meer om (alleen) de tuin bij te houden. Met bepaalde en kleine tuinaanvragen kunnen zij bij ons terecht voor ondersteuning. Je kunt dan denken aan grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven en eventueel snoeiwerk? Jij als vrijwilliger bepaalt of dit uitvoerbaar is. Ben jij de groene held die wij zoeken? Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Zundert

Mobiliteitsconsulent

Surplus Welzijn Zundert

Maak iemand wegwijs in het OV Reis je wel eens met de bus of trein? En lijkt het je leuk aan mensen uitleg te geven hoe ze gebruik kunnen maken van het OV? Wordt dan Mobiliteitsconsulent! Wat doet een Mobiliteitsconsulent? Als iemand in jouw dorp of stad zich bij jouw gemeente meldt met een vervoersvraag dan kan de gemeente die persoon naar jou doorverwijzen. Je maakt dan met elkaar een afspraak bijvoorbeeld bij deze persoon aan huis, waarbij je samen verkent hoe zijn of haar persoonlijke vervoersbehoefte eruitziet. Vervolgens geef je advies welke lokale vervoersmogelijkheden er zijn waar hij of zij gebruik van kan maken. Het kan voorkomen dat een hulpvrager het fijn vindt om samen me jou een eerste busrit te maken om te ervaren hoe alles praktisch in zijn werk gaat. Elke mobiliteitsconsulent beschikt voor dit doel over gratis buskaartjes (probeerkaartjes). De keer daarop kan hij/ zij zelfstandig een busreis ondernemen. Mensen met een vervoersvraag zijn veelal senioren die niet zo bekend zijn met het OV. Maar het kunnen ook jongeren zijn met een verstandelijke beperking die graag zelfstandig willen reizen, maar het moeilijk vinden hoe ze bijvoorbeeld met het OV van huis naar school moeten reizen. Wie zoeken we? Belangrijk is dat je iemand bent die goed kan luisteren en gerichte vragen stelt zodat je een goed beeld krijgt van de vervoersbehoefte van een persoon. Daarnaast is het voor de hulpvrager fijn dat je rust uitstraalt en geduld hebt. Het komt vaak voor dat je iets meerdere malen moet uitleggen voordat het echt goed begrepen wordt. Training Als nieuwe mobiliteitsconsulente krijg je een korte training van 1 dag zodat je goed voorbereid bent op je taak, op kennis en vaardigheden. Kost weinig tijd – wel mooi resultaat! Mobiliteitsconsulent zijn is verre van intensief. Je wordt zo af en toe via de gemeente benaderd om iemand op weg te helpen in het openbaar vervoer. Het leuke is dat je in korte tijd een mooi resultaat boekt wat veel voldoening geeft. Na jouw uitleg kan die persoon voortaan zelfstandig op pad, komt op andere plekken, beleeft nieuwe dingen en blijft sociaal actief. Onderzoek toont aan dat dit alles superbelangrijk is om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven.

Structureel
Jongeren
Zundert

Wie met ons wil naar buiten gaan.........

Surplus Welzijn Zundert

Voor een dame van 78 jaar ben ik op zoek naar een dame die graag iets leuks met mw. wil ondernemen. Mw. haar partner gaat graag op donderdagmiddag fietsen maar kan dit nu niet i.v.m. zijn vrouw. Maar door omstandigheden kan mw niet alleen thuisblijven (geen geheugenproblemen). Wie zou mw. gezelschap willen houden en met mw. ,als het weer het toelaat, een blokje willen gaan. Voor het wandelen buitenshuis gebruikt mw. haar rollator. Mw. heeft een slecht gehoor dus graag hard en duidelijk articuleren. Na een eerste kennismaking kijken we na een paar keer hoe het gaat om definitieve afspraken rondom het vrijwilligerswerk te maken. Vrijwillig medewerkers horen net zo goed bij Surplus als betaalde medewerkers. Je wordt goed gefaciliteerd, krijgt een contract, bent verzekerd en krijgt reiskostenvergoeding (indien van toepassing). Je krijgt scholing & ondersteuning en af en toe een gezellig samenzijn aangeboden, en je bent desgewenst interne kandidaat bij vacatures. Heb je nog vragen mail of bel even. Mocht je nog vragen hebben over de vacature zoek dan even contact.

Structureel

Anderen bekeken ook

Zundert

Vrijwilligers gezocht voor Met je hart Zunder

Met je hart Zundert

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de samen met ons een welkom team willen vormen in de gemeente Zundert en de dorpskernen Rijsbergen, Achtmaal, Wernhout en Klein-Zundert. Ben jij een warmhartige persoon die in de gemeente Zundert woont? Wil je iets betekenen voor ouderen die zelfstandig thuis wonen en eenzaamheidsgevoelens ervaren? Dan hebben we jou nodig! Wat ga je doen? Uiteten met vergeten ouderen. Je gaat 1 keer per maand gezellig langs bij ouderen die wat extra aandacht kunnen gebruiken. Waarom vrijwilliger worden bij Met je hart? Je maakt waardevolle ontmoetingen mogelijk voor ouderen in Zundert. Samen strijden we tegen eenzaamheid. Interesse? Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Stuur een mail naar metjehartzundert@gmail.com of bel ons op 076 8892124. Sluit je aan bij ons enthousiaste team!

Structureel
Jongeren
Zundert

Meehelpen op ecol. pluktuin Gewoon Buiten

Pluktuin Gewoon Buiten

Stg Pluktuin Gewoon Buiten is een ecologische pluktuin. We verbouwen allerlei groentes, kruiden en kleinfruit voor de oogst-deelnemers die een abonnement hebben. Ook hebben we hartje zomer plukbloemen. Doe je mee met ons leuke tuinteam? Om alles goed te regelen werken we drie dagdelen vast op de tuin, dinsdagavond, woensdagmiddag en zaterdagmorgen. We bieden een mooie en gezonde plek om buiten te werken en een gezellige werkomgeving. We vragen enthousiasme en interesse in de natuur. Je hoeft nog niets te weten van het groeien en bloeien. We zijn met een leuk team van tuinwerkers en leren veel met en van elkaar. Er wordt verwacht dat je minimaal een dagdeel per week meewerkt. Wil je meer info? Stuur dan een bericht. Je kan ook bellen naar 06-37610265

Structureel
Zundert

Groene vingers gezocht

Surplus Welzijn Zundert

Houd jij van tuinieren? Help je graag een ander? Dan zijn wij op zoek naar jouw groene vingers en hulp! Voor sommige mensen lukt het niet meer om (alleen) de tuin bij te houden. Met bepaalde en kleine tuinaanvragen kunnen zij bij ons terecht voor ondersteuning. Je kunt dan denken aan grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven en eventueel snoeiwerk? Jij als vrijwilliger bepaalt of dit uitvoerbaar is. Ben jij de groene held die wij zoeken? Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Zundert

Vrijwilliger voor vieringen

Amarant Werkt

Ben jij beschikbaar op zaterdagavond? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Dorpshuis in Rijsbergen, waar één keer in de twee weken op zaterdag een viering wordt georganiseerd van 19.00-20.00 uur voor de bewoners van Leijakkerplein, zijn wij op zoek naar een koster. De werkzaamheden van de koster betreffen: opening van het Dorpshuis kerkattributen zoals altaar, tabernakel, kleedjes, kaarsen, kruis, microfoon, tafel voor altaar, stoelen en keyboard klaar zetten; de lichten goed (aan)zetten. openen en sluiten van de deuren Ter ondersteuning van de koster zijn wij (ook) op zoek naar een vrijwilliger die wil helpen bij het klaar zetten van de stoelen en tafels en het opruimen hiervan. Als laatste zijn we op zoek naar een vrijwilliger die de koffie en thee na de vieringen wil verzorgen. Er kan ook een combi worden gemaakt in de werkzaamheden m.b.t. stoelen en tafels klaarzetten en opruimen en het zetten van koffie en thee nadat de kerkviering is afgelopen. Het Dorpshuis wordt, naast vieringen, ook voor andere doeleinden gebruikt. Er wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden aan cliënten. Enkele voorbeelden van deze activiteiten zijn: knutselen, sjoelen, disco en een film draaien. Wat breng jij mee • Je hebt affiniteit met mensen met een matig –tot ernstig verstandelijke beperking. • Je bent tweewekelijks of per 4 weken beschikbaar om op zaterdag van 18.30 tot 20.45 uur aanwezig te zijn bij de vieringen in Rijsbergen. De frequentie is uiteraard bespreekbaar!

Structureel
(kleine) groepen
Zundert

HELP JIJ JONGEREN IN AZC RIJSBERGEN?

Vluchtelingen Werk, locatie Breda

Zoek jij een vrijwilligersfunctie waarmee je het verschil maakt voor een grote groep asielkinderen? Wil jij je vrije tijdinvullen op een manier die een levenslange indruk maakt? Zet je dan in voor Time4You van Vluchtelingenwerk. Op AZC Rijsbergen organiseren wij elke dinsdagavond dit project om jongeren te helpen om hun zelfvertrouwen, zelfbeeld en sociale vaardigheden te vergroten in een voor hen nieuwe nog onbekende omgeving. Met jouw inzet organiseer je wekelijks spelenderwijs activiteiten om kinderen beter in hun vel te laten zitten. In groepsvorm speel je spelletjes, werk je aan creatieve uitingen en ga je het gesprek aan op een manier die bijdraagt aan het vergroten van hun welbevinden. Jouw taakomschrijving: • Je draait samen met collega's (stagiaires en vrijwilligers) een Time4You voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar • Je bereidt het wekelijkse Time4You voor. • Je draagt bij aan het inhoudelijk vormgeven van de bijeenkomsten. • Je informeert, signaleert en verwijst na overleg met de teamleider door. • Je houdt de wekelijkse presentielijsten bij. Wat mag je van ons verwachten: • Boeiend en leerzaam werk binnen een enthousiast team van collega’s. • Basisscholing en vervolgtrainingen. • Landelijke bijeenkomsten speciaal voor vrijwilligers Time4You. • Ondersteuning door beroepskrachten. • Reiskostenvergoeding. • WA- en ongevallenverzekering.

Structureel
Zundert

Rondje met de hond

Surplus Welzijn Zundert

Laat jij de hond van mevrouw uit? In het dorp Rijsbergen woont mevrouw Van den Ven*. Zij zoekt voor specifieke momenten iemand die haar kan helpen met het uitlaten van de hond. Die specifieke momenten zijn alleen kort nadat zij chemo heeft gehad. Zij is op die momenten zo uitgeput dat zij niet in staat is om haar hond uit te laten. Dit gaat maar over een paar dagen en dan gaat het wel weer. De hond is een kruising van een poedel en een Cairnterriër. Het is een lieve hond. Wie houdt er van honden en vindt het niet erg om een rondje te lopen met de hond van mevrouw Van de Ven? Dit kan ook met meerdere mensen. Je kan het ook afwisselen. Zorg jij dat de hond even zijn rondje kan maken? Neem dan contact met ons op! Wanneer en hoe vaak? in overleg met mevrouw. *fictieve naam. Echte naam is bij ons bekend.

Eenmalig
Jongeren
Zundert

Kilometer vreter!

Surplus Welzijn Zundert

Word jij onze nieuwe chauffeur? Als chauffeur op de BoodschappenPlusBus rijdt u de klanten vanaf het huisadres naar wisselende bestemmingen in Zundert en wijde omgeving en brengt hen daarna weer thuis. U vervoert de klanten bijvoorbeeld voor een middagje winkelen, een bezoekje aan een museum of u brengt de klant naar een bank of postkantoor. U bent niet alleen chauffeur, ook begeleiding is een onderdeel van de functie. Denk bijvoorbeeld aan een rit naar de supermarkt waarbij u ook mee de winkel ingaat. Als chauffeur heeft u met diverse mensen contact en een afwisselende dag invulling. Chauffeurs noemen dat samen met de waardering van de klanten de fijnste aspecten van het werk. In de bus is plaats voor maximaal 7 klanten en een begeleider. De chauffeur beschikt over een geldig B-rijbewijs en over ruime rijervaring. U bent stressbestendig, hebt een goed concentratievermogen en een goede gezondheid. U beschikt over een redelijke conditie en bent in staat rolstoelen en rollators stevig te verankeren of vast te zetten in de bus. Daarnaast is het belangrijk dat u geduldig en sociaal bent, zowel ten opzichte van de klanten als in het verkeer. Wanneer: Dinsdag van 08.30 tot 17.00 of alleen een dagdeel mag ook.

Structureel
Zundert

ANWB AutoMaatje

Surplus Welzijn Zundert

ANWB AutoMaatje is een uitkomst voor inwoners van de gemeente Zundert die minder mobiel zijn en geen redelijk vervoersalternatief hebben. Het werkt heel eenvoudig. Als chauffeur rijd je minder mobiele mensen naar de plaats van bestemming in je eigen auto. Het kunnen korte ritten zijn binnen gemeente Zundert zoals naar de kapper, het ziekenhuis of de markt. Het kunnen ook langere ritten zijn buiten gemeente Zundert. De vrijwilligers doen dit tegen een geringe onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer. Als chauffeur kun je zelf bepalen op welke dagdelen je zou willen rijden en je kunt bij elke rit bepalen of het jou uitkomt. Het zijn veelal ouderen die erg blij zijn met AutoMaatje. Door een ritje wat gereden wordt door de chauffeur kunnen zij weer zelfstandig deelnemen in de maatschappij en meer uit huis komen. Als chauffeur maak je voor hen echt het verschil! JIJ… • Hebt een geldig rijbewijs (B) • Bent in het bezit van een auto • Kunt een VOG overleggen met Heb je vragen en/of interesse neem dan contact op met Jessica van Surplus.

Structureel
Jongeren