csrf
Zundertvoorelkaar logo
Zundertvoorelkaar

Overdag koken

Sta jij graag in de keuken? En vind jij het leuk om voor andere mensen te koken? JA? Dan zijn wij van huiskamer Wernhout op zoek naar jou! Je hoeft geen kok te zijn, ook een opleiding is niet nodig, maar het kookplezier moet voorop staan! Onze eters, gemiddeld een groep van 12 mensen, eten elke donderdagmiddag (tussen de middag) een warme maaltijd. Ben jij bereid om op een donderdag ochtend / middag de maaltijden vers klaar te maken voor onze groep? Dan ben jij de (hobby)kok die wij zoeken! Of kook je liever samen met iemand? geen probleem! Dit hoeft niet elke week te zijn, hoe vaak je wil en kan is allemaal bespreekbaar. Met één keer per maand zijn wij al erg blij. De mooie keuken van het Wierenbos mogen wij gebruiken, dus er is volop ruimte om lekker te koken. Ben jij die (hobby)kok die wij in Wernhout goed kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

structureel

Wernhout

Maximaal 3 deelnemers

Koken & maaltijden

Beschrijving

Sta jij graag in de keuken? En vind jij het leuk om voor andere mensen te koken?
JA? Dan zijn wij van huiskamer Wernhout op zoek naar jou!

Je hoeft geen kok te zijn, ook een opleiding is niet nodig, maar het kookplezier moet voorop staan!

Onze eters, gemiddeld een groep van 12 mensen, eten elke donderdagmiddag (tussen de middag) een warme maaltijd. Ben jij bereid om op een donderdag ochtend / middag de maaltijden vers klaar te maken voor onze groep? Dan ben jij de (hobby)kok die wij zoeken! Of kook je liever samen met iemand? geen probleem! Dit hoeft niet elke week te zijn, hoe vaak je wil en kan is allemaal bespreekbaar. Met één keer per maand zijn wij al erg blij.

De mooie keuken van het Wierenbos mogen wij gebruiken, dus er is volop ruimte om lekker te koken.

Ben jij die (hobby)kok die wij in Wernhout goed kunnen gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Praktische informatie

Eenmalig 1 tot 3 uur

donderdag

Het mag ook elke week of een aantal keer! Geef je voorkeur aan in je bericht!

Locatie

Wernhout

Maximaal aantal deelnemers

Maximaal 3 deelnemers

Bijzonderheden

Geschikt voor mensen die weinig Nederlands spreken

Geschikt voor (kleine) groepen

Geschikt voor jongeren

Rolstoeltoegankelijk

Impact

Voor wie

Ouderen

Impactgebied

Belangenbehartiging & goede doelen
Duurzaamheid & milieu
Sociaal & welzijn

Categorie

Koken & maaltijden
Delen:
Bewaar:
Print:

Anderen bekeken ook

Zundert

Vrijwilligster voor de woensdag

Amarant Werkt

Voor een 46-jarige cliënte met een licht verstandelijke beperking, zij woont zelfstandig in een appartement in Zundert, zijn wij op zoek naar een vrijwilligster. Een vrijwilligster die op woensdag in de even weken beschikbaar is om samen te wandelen, knutselen of iets drinken op het terras. De cliënte is een rustige dame maar kan gezellig kletsen wanneer zij zich op haar gemak voelt. De Oude drukkerij in Zundert is een woonvoorziening van Amarant met 24 uurs - begeleiding. De Oude Drukkerij biedt ondersteuning aan licht -en matig verstandelijk beperkte volwassenen. Er wordt van de cliënten een bepaalde mate van zelfstandigheid en inzet verwacht. Cliënten wonen in een eigen appartement met eigen voorzieningen. Wat breng jij mee Je bent, bij voorkeur, een vrouw (leeftijd maakt niet uit). Je bent op woensdag in de even weken beschikbaar; de frequentie is uiteraard bespreekbaar.

Structureel
Zundert

Weekend tijd?

Surplus Welzijn Zundert

Lola (97 jaar) uit Zundert, een echte Zundertse, woont in het centrum van Zundert in een leuk appartement. Ze zoekt een fijn iemand die met haar een spelletje wil doen, een (kleine) wandeling wil maken (met rollator) of een praatje wil houden. Voorheen was mevrouw actief betrokken bij activiteiten zoals kaarten, maar door haar leeftijd lukt het haar niet meer. Het is te druk en te veel. Om dat lege gevoel en de lange dagen van het weekend te doorbreken zou ze het fijn vinden als iemand op een vrijdag, zaterdag of zondag kan langskomen. Dag, tijden en frequentie ( hoe vaak ) maakt helemaal niet uit, alles is in overleg mogelijk. Wat bij jou uitkomt! Dat telt! Ben jij het maatje voor Lola?

Structureel
Zundert

Goede vriendschap

Surplus Welzijn Zundert

'Ik zoek een goede vriendschap, iemand die ook wil genieten van het leven!' Gerard (78 jaar) zou het fijn vinden om met iemand een goede vriendschap op te bouwen. Iemand die houdt van een goed gesprek, kopje koffie/thee wil drinken, samen er op uit, zolang het maar gezellig is. Voor Gerard is het 'zijn' al goed. Gerard is sociaal, eerlijk en in voor een praatje. Hij staat altijd voor een ander klaar en is bereid om je te helpen. In de zomerperiode genieten van het buitenweer op een terras met een lekker verkoelend drankje doet Gerard ook altijd goed. Gerard kijkt en volgt graag sport. Hij heeft kennis en ervaring in groot transport en hard werken met de handen. Ben jij ook op zoek naar een vriendschap? Om met iemand samen op te trekken als vrienden? Dan ben jij mogelijk de match voor Gerard!

Structureel
Zundert

Breng jij een glimlach op zijn gezicht?

Avoord

Als je binnenkomt, moet hij even wennen, maar al snel weet hij het weer: je komt voor hém! Je drinkt even een kopje koffie samen en dan gaan jullie samen naar buiten om een wandeling of duofietsritje te maken. Samen geniet je van het zonnetje en voldaan keren jullie weer terug. Deze oudere meneer woont op een zorgappartement in De Willaert. Dit is een bewoner met dementie en om structuur aan te bieden is het wenselijk om elke week op dezelfde dag te komen. Dhr. heeft iemand nodig die zich niet zomaar af laat wimpelen, want er is wel wat overredingskracht nodig om dhr. mee naar buiten te krijgen. Maar is hij eenmaal weg dan geniet hij met de volle 100% Wat verwachten we van je? Je bent sociaal en maakt gemakkelijk een praatje. Bij voorkeur kun je een rolstoel duwen, maar is dat te zwaar en ga je liever bij iemand op bezoek om een spelletje te spelen en/of wat te kletsen dan is dat ook heel fijn! Wat bieden wij? Een omgeving waarin je met een lach wordt verwelkomd; Een goede uitleg om veilig op stap te gaan met de rolstoel; Je gaat werken bij een organisatie waar de randvoorwaarden voor vrijwilligerswerk goed geregeld zijn (vrijwilligersovereenkomst, VOG, scholing, verzekeringen).

Structureel
Jongeren
Zundert

Groene vingers gezocht

Surplus Welzijn Zundert

Houd jij van tuinieren? Help je graag een ander? Dan zijn wij op zoek naar jouw groene vingers en hulp! Voor sommige mensen lukt het niet meer om (alleen) de tuin bij te houden. Met bepaalde en kleine tuinaanvragen kunnen zij bij ons terecht voor ondersteuning. Je kunt dan denken aan grasmaaien, onkruid wieden, planten water geven en eventueel snoeiwerk? Jij als vrijwilliger bepaalt of dit uitvoerbaar is. Ben jij de groene held die wij zoeken? Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact met ons op!

Structureel
Jongeren
Etten-Leur, Zundert, Halderberge

Overblijfmedewerkers gezocht

Kinderopvang Kober

Omschrijving Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfmedewerker willen werken op basisscholen in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal. Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfmedewerker die wij zoeken. Dit is wat je gaat doen: Samen met het overblijfteam draag je zorg voor een gezellige en ontspannen sfeer. Tijdens het overblijven gaat het om capaciteiten als spelleider, scheidsrechter, schoonmaker en gespreksmaatje. Jouw capaciteiten zijn voor ons belangrijker dan een specifieke opleiding. Het is belangrijk dat je een groep kinderen een leuke, ontspannen en verantwoorde lunchpauze kunt bezorgen. Wie ben je en wat krijg je: Werken als overblijfmedewerker voor Kober is niet alleen bijzonder leuk om te doen, je kunt ook rekenen op een deskundige aanpak, fijne collega’s, scholing en begeleiding. Want achter je staat dé grootste organisatie voor professionele kinderopvang in West-Brabant. Daarnaast draag je bij aan de ontwikkeling van kinderen, ontvang je een belastingvrije vrijwilligersvergoeding en blijven je eigen kinderen gratis over op de dagen dat jij werkt. Ben je benieuwd wat wij zoeken in een overblijfmedewerkers? Hieronder vind je een paar punten waar wij veel waarde aan hechten. • Je hebt tussen de middag een aantal uur vrij • Je spreekt goed Nederlands om met kinderen te communiceren • Je bent enthousiast en open Over deze organisatie: Gelijke ontwikkelkansen voor ieder kind. Daar draait het om bij Kober kinderopvang. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar bevlogen mensen die kinderen willen helpen om de wereld te ontdekken en avonturen te beleven. Enthousiast? Kom werken bij Kober! Voor de Gemeente zou ik dit doen: Kober kinderopvang is op zoek naar enthousiaste mensen die graag als overblijfvrijwilliger willen werken op basisscholen in de omgeving van Breda, Etten-Leur, Zundert en Roosendaal. Heb jij tussen de middag een paar uurtjes vrij om samen met de kinderen een boterham te eten, spelen of lekker kletsen? Dan ben jij de overblijfvrijwilliger die wij zoeken.

Structureel
Zundert

Kortdurende klusjes

Surplus Welzijn Zundert

Mevrouw Bosch* (84) uit Zundert probeert zoveel mogelijk nog zelf(standig) ondanks haar gezondheid en fysieke gesteldheid. Helaas geldt dat niet alles zelf nog gedaan kan worden, maar met een (eenmalige) helpende hand en sommige dingen samen op te pakken, lukt dat wel. Het gaat puur om praktische hulpvragen van mevrouw, voor haar hoeft het geen sociale gelegenheid te zijn. Er zijn meerdere klussen, maar mevrouw staat er voor open dat de klussen ook opgedeeld kunnen worden en uitgevoerd door meerdere personen. Ook al kies je voor 1 klus of taak, daarmee maak je mevrouw al blij! 1. Boodschappen doen (samen). Denk hierbij aan het halen van een karretje of mandje en het duwen hiervan. Mevrouw weet zelf welke boodschappen zij nodig heeft. Dit zijn vaak kleine boodschapjes. 2. Benzine tanken in België (samen). Denk hierbij aan het plaatsen van de slang. Jullie kunnen eventueel samen rijden in haar auto; zo kan zij daarna zelf betalen. 3. Vuilniszakken naar depot brengen in de buurt van haar woning. Ze kan zelf de volle vuilniszakken niet meer dragen. Dit kan eenmalig / structureel op een afgesproken moment. Of als je in de buurt woont dat je die van haar mee kan en wil nemen. 4. glas wegbrengen. 5. eenmalig klusje in huis wanneer ze iets heeft; denk aan lamp vervangen, iets afhalen van een hogere plank. Een optie is dat zij bepaalde klusjes kan opsparen als dat beter uitkomt. Spreekt één of meerdere klusjes jou aan? Dit kan eenmalig zijn, structureel of eens in de zoveel tijd. Klusjes verdelen kan zeker ook. Wanneer? Dat maakt voor mevrouw niet uit. Dit kan in overleg. Tijd? Gezien mevrouw de tijd nodig heeft om zich klaar te maken in de ochtend, komt vroeg in de ochtend niet goed uit, maar verder kan alles in overleg. Einde van de ochtend, middag of avond. *fictieve naam

Eenmalig
Jongeren
(kleine) groepen